VAN / EDREMİT - Ferit Melen Ortaokulu

Ferit Melen Ortaokulu

Adres
ŞABANİYE MAH. HASANBEY CAD. FERIT MELEN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 72 EDREMİT / VAN
Vizyon
Evrensel değerlere sahip, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendini yetiştirmeyi ve geliştirmeyi öğrenen bireyleri yetiştirerek; hedefledikleri bir üst kuruma yerleştiren, sportif, sosyal, bilimsel ve kültürel alanlarda kazandığı başarılarla örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Ulu Önder Atatürk´ün emanet ettiği değerleri korumasını bilen, bağımsızlık bayrağını gelecek nesillere taşıyabilen, kimliği ile gururlanan, milli kültürümüzü geliştirmeyi ülkü edinen, tarih bilincine sahip, azimli ve kararlı gençler yetiştirmektir. Bu noktadan hareketle; sevgi ve saygıyı ön planda tutan, geleceğe güvenle bakan, bilgiye ulaşmasını öğrenen ve öğrendiklerini bir araya getirerek kendine özgü sonuçlar üretebilen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yeniliğe açık ve modern toplum hedefini benimseyen ve bunun için ilgi ve yeteneklerini azami ölçüde kullanan bireyler yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :4400
Öğretim Şekli :Sabah Ortaokul, Öğlen İlkokul olmak üzere okulumuzda 2´li öğrenim yapılmaktadır.
Şehir merkezinden Şabaniye minbüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Şabaniye Mahallesi
Okulumuz il merkezine yaklaşık 4 km uzaklıktadır.